Selecteer een pagina

 

 

Omleiding van 9 november tot 2 december

Het kruispunt Hoofdstraat – Achter de Brink te Borger is wegens werkzaamheden van maandag 9 november tot woensdag 2 december afgesloten voor doorgaand autoverkeer.

Het gaat om werkzaamheden in het kader van 30km zone Hoofdstraat en de aanhechting met het Centrumplan. De werkzaamheden bestaan uit de aanleg van hemelwaterinfiltratie riolering, het aanbrengen van een puinfundering en straatwerkzaamheden.

De werkzaamheden worden uitgevoerd door Aannemingsmaatschappij Hemmen uit Emmen.

Vragen?

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met de heer J. van der Meij van de afdeling Grondgebiedzaken Cluster Ontwikkeling tel. 14 0591

Blijf op de hoogte

Recent:

Aan de slag voor mooie parkeerpleinen

Bij de Borgerhof komt een ruim parkeerplein. Deze week starten de voorbereidingen, eind deze maand gaat de schop in de grond. De overlast wordt zoveel mogelijk beperkt, maar het kan zijn dat u er wel iets van merkt.

Veel activiteiten

Fase 2: Heel veel activiteiten  Mythes, legendes, fantastische fabels, tradities… iedere plaats heeft zijn eigen overleveringen. Ook Borger en haar omgeving is rijk aan verhalen. Kunst kan mensen op het spoor zetten van die cultureel waardevolle verhalen. Want kunst...