Selecteer een pagina

 

 

Berkenbast vanuit de lucht

Op het filmpje hieronder zie je mooi (en vanaf grote hoogte) het berkenbast motief op ons plein in het centrum van Borger. Het verkeer vindt zijn weg en de mensen bewegen zich als piepkleine stipjes door de straten.En zo schuift alles een plaatsje op om de oversteek af te kunnen maken zoals het bedoeld was. Met de sloop van het gebouw wordt de oversteek vanaf de kerk overzichtelijker. Het levert ook terrasplaatsen op voor lunch- en dinerroom De Weme. Het streven is om de werkzaamheden voor de zomer af te ronden, zodat we in de vakantie misschien al van het nieuwe uitzicht kunnen genieten.

Blijf op de hoogte

Recent:

Aan de slag voor mooie parkeerpleinen

Bij de Borgerhof komt een ruim parkeerplein. Deze week starten de voorbereidingen, eind deze maand gaat de schop in de grond. De overlast wordt zoveel mogelijk beperkt, maar het kan zijn dat u er wel iets van merkt.

Veel activiteiten

Fase 2: Heel veel activiteiten  Mythes, legendes, fantastische fabels, tradities… iedere plaats heeft zijn eigen overleveringen. Ook Borger en haar omgeving is rijk aan verhalen. Kunst kan mensen op het spoor zetten van die cultureel waardevolle verhalen. Want kunst...