Selecteer een pagina

 

 

Prettig parkeren

Samen met de projectgroep van Borgerhof is de gemeente momenteel mogelijkheden aan het schetsen voor de inrichting van het parkeerterrein tussen supermarkt Boni en Borgerhof. Doel is om er meer van te maken dan alleen een plaats waar auto’s geparkeerd worden.

Gestreefd wordt naar een stijl die passend is bij het centrumlandschap. Met brede parkeerplekken en ruime uitrijmogelijkheden. Een vlakke ondergrond om met het winkelwagentje overal goed te kunnen komen. Met de nutsbedrijven wordt momenteel overlegd wat er met het gashokje moet gebeuren. Het glazen gebouwtje heeft zo z’n charme, maar zou niet meer aan de veiligheidseisen voldoen.

Blijf op de hoogte

Recent:

Aan de slag voor mooie parkeerpleinen

Bij de Borgerhof komt een ruim parkeerplein. Deze week starten de voorbereidingen, eind deze maand gaat de schop in de grond. De overlast wordt zoveel mogelijk beperkt, maar het kan zijn dat u er wel iets van merkt.

Veel activiteiten

Fase 2: Heel veel activiteiten  Mythes, legendes, fantastische fabels, tradities… iedere plaats heeft zijn eigen overleveringen. Ook Borger en haar omgeving is rijk aan verhalen. Kunst kan mensen op het spoor zetten van die cultureel waardevolle verhalen. Want kunst...