Selecteer een pagina

 

 

Gasleidingen omgelegd

U heeft ze kunnen zien staan de afgelopen dagen, busjes van Enexis en de firma Hak. Zij waren bezig met het omleggen van een aantal gasleidingen. Op wat nu nog een toegankelijke plek is, maar waar straks precies de rotonde overheen ligt, liggen namelijk belangrijke knooppunten in de gasleidingen. Omdat gas moet blijven stromen, en omdat het om het leidingnetwerk van een substantieel groot deel van Borger gaat, was het geen optie het gas tijdelijk af te sluiten. En dus werd er een bypass in het gasleidingnet gelegd. Het was onzichtbaar voor het verkeer dat ondertussen over de bovengrondse bypass reed, maar ook onder de grond werd belangrijk verkeer omgeleid.

Blijf op de hoogte

Recent:

Aan de slag voor mooie parkeerpleinen

Bij de Borgerhof komt een ruim parkeerplein. Deze week starten de voorbereidingen, eind deze maand gaat de schop in de grond. De overlast wordt zoveel mogelijk beperkt, maar het kan zijn dat u er wel iets van merkt.

Veel activiteiten

Fase 2: Heel veel activiteiten  Mythes, legendes, fantastische fabels, tradities… iedere plaats heeft zijn eigen overleveringen. Ook Borger en haar omgeving is rijk aan verhalen. Kunst kan mensen op het spoor zetten van die cultureel waardevolle verhalen. Want kunst...