Selecteer een pagina

 

 

Hoofdstraat-Zuid: opknappen en herinrichten

We kunnen weer doorrijden, de rotonde is af. Er is nu ruimte om te beginnen met de Hoofdstaat-Zuid. De straat wordt opgeknapt en heringericht.

De Hoofdstraat-Zuid wordt onderdeel van een 30km-zone. Daarvoor zijn snelheidsremmende maatregelen nodig. Die treffen we onder andere met vier drempels nabij het kruispunt. De Hoofdstraat-Zuid valt binnen het project Borger Centrum, dat zien we dan ook terug aan de uitstraling en de bestrating, die in dit geval met geel gebakken steen is gelegd.

Pleinwinkels en Grote Brink

Het laatste werk rondom de rotonde en de herinrichting van Hoofdstraat-Zuid, het zijn de werkzaamheden waar we ons nu op richten. Ondertussen gaat de planvorming voor de pleinwinkels en de aanhechting met de Grote Brink achter de schermen door en hopen we voor de zomer van 2016 ook daar vorm aan gegeven te hebben. We houden u op de hoogte!

Blijf op de hoogte

Recent:

Aan de slag voor mooie parkeerpleinen

Bij de Borgerhof komt een ruim parkeerplein. Deze week starten de voorbereidingen, eind deze maand gaat de schop in de grond. De overlast wordt zoveel mogelijk beperkt, maar het kan zijn dat u er wel iets van merkt.

Veel activiteiten

Fase 2: Heel veel activiteiten  Mythes, legendes, fantastische fabels, tradities… iedere plaats heeft zijn eigen overleveringen. Ook Borger en haar omgeving is rijk aan verhalen. Kunst kan mensen op het spoor zetten van die cultureel waardevolle verhalen. Want kunst...