Selecteer een pagina

 

 

Aanpak van Borgerhof

Borgerhof staat voor een deel leeg. De bewoners zijn tijdelijk gehuisvest nabij de brandweerkazerne. De verwachting is dat in de eerste helft van dit jaar met de sloop van het leegstaande gedeelte gestart wordt.

De 146 kamers en appartementen maken plaats voor 85 tot 90 nieuwe. Het nieuwste deel van Borgerhof, de Herik, blijft bestaan. De bewoners kunnen daar blijven zolang de werkzaamheden duren. Het gebied rondom Borgerhof wordt heringericht. De hoofdingang wordt aan de centrumzijde gesitueerd. De bestrating en looprichting gaan een eenheid vormen met de rest van de vernieuwde dorpskern.

Blijf op de hoogte

Recent:

Aan de slag voor mooie parkeerpleinen

Bij de Borgerhof komt een ruim parkeerplein. Deze week starten de voorbereidingen, eind deze maand gaat de schop in de grond. De overlast wordt zoveel mogelijk beperkt, maar het kan zijn dat u er wel iets van merkt.

Veel activiteiten

Fase 2: Heel veel activiteiten  Mythes, legendes, fantastische fabels, tradities… iedere plaats heeft zijn eigen overleveringen. Ook Borger en haar omgeving is rijk aan verhalen. Kunst kan mensen op het spoor zetten van die cultureel waardevolle verhalen. Want kunst...